GEZOND HAAR BEGINT
BIJ EEN GEZONDE HOOFDHUID

Bij Vieth Hairdressers in Dalfsen kun je ook terecht voor hoofdhuidanalyse met behulp van een hairscope. Deze vergroot 200 x zodat er goed gekeken kan worden. Paul Vieth is hoofdhuidspecialist. De werkzaamheden als haar- en hoofdhuid specialist liggen globaal tussen die van de dermatoloog en de kapper in. Een serieuze wetenschappelijke benadering in een prettige sfeer met persoonlijke aandacht en met een kop koffie of thee. Het is een laagdrempelige mogelijkheid om problemen aan de buitenkant van je hoofd te laten onderzoeken door iemand die hiervoor is opgeleid en verder kijkt dan je kapper. Denk hierbij o.a. aan roos, jeuk, oneffenheden, psoriasis en overmatige vetafscheiding. Er is aandacht voor de conditie van het haar zelf en tevens kan ik je begeleiden bij verschillende soorten alopecia (kaalheid) en bij haaruitval vóór, tijdens en na een chemotherapie. Bij het vroegtijdig constateren van eigenaardigheden kan een probleem vaak snel worden verholpen, zodat hiermee een tijdelijk traject (of levenslang) met hormoonzalven van de dermatoloog voorkomen kan worden, om maar een voorbeeld te noemen. Wanneer een oplossing van een probleem buiten bereik ligt van een hoofdhuidspecialist en er toch medische zorg nodig is, dan zullen de bevindingen op papier worden gezet voor de huisarts, die hiermee gericht actie kan ondernemen.

Hier is zelfs een eigen website voor gemaakt. Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen op www.haarenhoofdhuid.nl

Last van hoofdhuidproblemen, dunner wordend haar, of wil je jouw haar- en hoofdhuid in optimale conditie krijgen? Neem dan contact op of boek direct een afspraak in onze salon in Dalfsen.

Hoofdhuidproblemen zoals eczeem en psoriasis kunnen wij behandelen in onze kapsalon in Dalfsen. Bel ons gerust voor meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN?

BEL OF BOEK
JE AFSPRAAK ONLINE.

Waardering: 5 uit 5.

Ons adres

Prinsenstraat 5B
7721 AH Dalfsen

Social Media

%d bloggers liken dit: